Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor (1-3) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 13:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 7 december 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door H. Arslan, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Yandas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Yeni Malatyaspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Guilherme.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Sivasspor vergroot nadat E. Kilinc de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sivasspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Sivasspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan met assist van Marcelo Goiano Sivasspor 0-1
30' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yandas met assist van A. Kone Sivasspor 0-2
37' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Guilherme met assist van S. Aytac Yeni Malatyaspor 1-2
46' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Fernando Sivasspor
50' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
51' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Aksoy Sivasspor
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kilinc Sivasspor 1-3
58' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Fofana voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
60' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor Fernando Sivasspor
62' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
68' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor G. Tore Yeni Malatyaspor
74' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor A. Acquah Yeni Malatyaspor
78' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Yesilyurt Sivasspor
84' Wissel Sivasspor Wissel A. Traore voor M. Yandas Sivasspor
88' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Guilherme Yeni Malatyaspor
90' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor E. Kilinc Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Sivasspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor

Yeni Malatyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 8 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Sivasspor 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 1e plaats.