Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor (1-3) || Super Lig 2019/2020

Woensdag 11 maart 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het woensdag 11 maart 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Novak, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sosa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Yeni Malatyaspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via U. Bulut.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat A. Nwakaeme de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Trabzonspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Donald Yeni Malatyaspor
10' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Novak met assist van J. Sosa Trabzonspor 0-1
26' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Acquah Yeni Malatyaspor
29' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor G. Tore Yeni Malatyaspor
30' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Sosa Trabzonspor 0-2
37' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Campi Trabzonspor
40' Wissel Trabzonspor Wissel B. Ndiaye voor A. Sorloth Trabzonspor
44' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt U. Bulut Yeni Malatyaspor 1-2
55' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van C. Ekuban Trabzonspor 1-3
64' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Chaalali voor U. Bulut Yeni Malatyaspor
69' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Novak Trabzonspor
71' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Walter voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
83' Wissel Trabzonspor Wissel B. Basacikoglu voor C. Ekuban Trabzonspor
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Kas voor M. Donald Yeni Malatyaspor
91' Wissel Trabzonspor Wissel J. O. Mikel voor A. Omur Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Trabzonspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Trabzonspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.