Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Rizespor (5-0) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 27 september 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt İstanbul Başakşehir het vrijdag 27 september 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Rizespor (5-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 5-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Aleksic, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Gulbrandsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee D. Aleksic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam İstanbul Başakşehir geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Crivelli. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor İstanbul Başakşehir. Deze werd gescoord door I. Kahveci in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fırat Aydınus bij een 5-0 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

LIVE İstanbul Başakşehir - Rizespor 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Aleksic met assist van E. Visca İstanbul Başakşehir 1-0
33' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt F. Gulbrandsen met assist van D. Aleksic İstanbul Başakşehir 2-0
46' Wissel Rizespor Wissel Yan voor N. De Pauw Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel O. Caglayan voor M. Scepovic Rizespor
62' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor D. Melnjak Rizespor
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Elia voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
73' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Yan Rizespor
75' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Aleksic İstanbul Başakşehir 3-0
82' Wissel Rizespor Wissel B. Alici voor A. Vetrih Rizespor
83' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Okechukwu voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
87' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Turan voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
87' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Crivelli met assist van E. Elia İstanbul Başakşehir 4-0
91' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt I. Kahveci met assist van A. Okechukwu İstanbul Başakşehir 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Rizespor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Rizespor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.