Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen İstanbul Başakşehir en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Yatabare, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Visca, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE İstanbul Başakşehir - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
39' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van H. Arslan Sivasspor 0-1
42' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kilinc Sivasspor
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Ba voor Robinho İstanbul Başakşehir
56' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Visca met assist van J. Caicara İstanbul Başakşehir 1-1
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Okechukwu voor M. Skrtel İstanbul Başakşehir
89' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Sivasspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Sivasspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Sivasspor

İstanbul Başakşehir en Sivasspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 3 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 10
Winst Sivasspor 7
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 14e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 8e plaats.