Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Denizlispor (5-1) || Super Lig 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 17:00 uur



In de Super Lig 2020/2021 neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 15 mei 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Denizlispor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Denizlispor is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 5-1 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Mesanovic, waarmee Denizlispor met 0-1 de leiding nam. In de 39e minuut kreeg A. Kol van Denizlispor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Denizlispor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Fatih Karagümrük vervolgens op 1-1. Het was F. Borini die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

In de 46e minuut was het Fatih Karagümrük dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Sobiech. Na 52 minuten werd de voorsprong voor Fatih Karagümrük vergroot nadat J. Lens de 3-1 wist te scoren. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het A. Sobiech die namens Fatih Karagümrük het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 91e minuut was het Fatih Karagümrük dat via V. Hedenstad de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Atilla Karaoğlan bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Fatih Karagümrük.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Denizlispor
Goals
5
1
Balbezit
71%
29%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
23
7
Schoten op doel
11
4
Aanvallen
85
52
Gevaarlijke aanvallen
80
21
Passes
590
232
Overtredingen
12
15
Buitenspel
3
1
Corners
6
0
Wissels
4
5
LIVE Fatih Karagümrük - Denizlispor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Borini Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Borini Fatih Karagümrük
26' Doelpunt Denizlispor Doelpunt M. Mesanovic met assist van M. Dossevi Denizlispor 0-1
35' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor A. Kol Denizlispor
39' Tweede gele kaart Denizlispor Tweede gele kaart voor A. Kol Denizlispor
42' Penalty Fatih Karagümrük Penalty F. Borini Fatih Karagümrük 1-1
46' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Sobiech met assist van E. Tatli Fatih Karagümrük 2-1
46' Wissel Denizlispor Wissel M. Ulaman voor V. Tusha Denizlispor
52' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt J. Lens met assist van A. Aktas Fatih Karagümrük 3-1
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Salibur voor E. Tatli Fatih Karagümrük
72' Wissel Fatih Karagümrük Wissel M. E. Pehlivan voor J. Lens Fatih Karagümrük
78' Wissel Denizlispor Wissel E. Kascioglu voor O. Cek Denizlispor
83' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Sobiech met assist van S. Ahmetoglu Fatih Karagümrük 4-1
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Aygun voor E. Viviano Fatih Karagümrük
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel B. Kadioglu voor S. Ahmetoglu Fatih Karagümrük
88' Wissel Denizlispor Wissel F. Uslu voor M. Ozkal Denizlispor
91' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt V. Hedenstad Fatih Karagümrük 5-1
92' Wissel Denizlispor Wissel F. Erdogan voor M. Dossevi Denizlispor
92' Wissel Denizlispor Wissel A. Oner voor M. Mesanovic Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Denizlispor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Denizlispor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Fatih Karagümrük
# Speler Pos.
25 Yavuz Ulaş Genç K
12 Yavuz Aygün K
29 Jure Balkovec V
91 Andrea Bertolacci M
89 Lucas Nahuel Castro M
63 Bora Kadioglu M
17 Muhammed Egemen Pehlivan M
24 Vato Arveladze A
19 Yannis Salibur A
Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Denizlispor

Fatih Karagümrük en Denizlispor treffen elkaar in de 42e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 24 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fatih Karagümrük. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Fatih Karagümrük favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 1
Winst Denizlispor 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 8e positie staat, terwijl we Denizlispor terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fatih Karagümrük - Denizlispor Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Denizlispor Live Fatih Karagümrük - Denizlispor Live Fatih Karagümrük - Denizlispor kijken Fatih Karagümrük - Denizlispor kijken Live Fatih Karagümrük - Denizlispor stream Fatih Karagümrük - Denizlispor Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Denizlispor Uitslag Fatih Karagümrük - Denizlispor Statistieken Fatih Karagümrük - Denizlispor Super Lig 2020/2021 Fatih Karagümrük - Denizlispor wedden Fatih Karagümrük - Denizlispor gokken Fatih Karagümrük - Denizlispor Unibet