Nabeschouwing Gençlerbirliği - Göztepe (5-3) || Super Lig 2020/2021

Dinsdag 11 mei 2021 - 19:30 uur

In de Super Lig 2020/2021 neemt Gençlerbirliği het dinsdag 11 mei 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Göztepe (5-3)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 5-3 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door B. Ideye, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Kayan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Gençlerbirliği de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Diego Ângelo.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Ayité de 2-2 maakte voor Gençlerbirliği. Göztepe leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van B. Şimşek: 2-3. In de 56e minuut was het B. Stancu die Gençlerbirliği weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Het volgende doelpunt van Gençlerbirliği viel in de 70e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van B. Stancu. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Gençlerbirliği. Het was B. Stancu die in de 82e minuut de stand op 5-3 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Suat Arslanboğa en eindigde de wedstrijd dus met een 5-3 stand in het voordeel van Gençlerbirliği.

LIVE Gençlerbirliği - Göztepe 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Göztepe Doelpunt B. Ideye Göztepe 0-1
14' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor D. Furman Gençlerbirliği
31' Doelpunt Göztepe Doelpunt Y. Kayan Göztepe 0-2
44' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt Diego Ângelo met assist van D. Furman Gençlerbirliği 1-2
46' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor R. Piris Da Motta Gençlerbirliği
46' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. Stancu voor İ. Karakaş Gençlerbirliği
47' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Bureković Göztepe
49' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt F. Ayité met assist van Diego Ângelo Gençlerbirliği 2-2
50' Doelpunt Göztepe Doelpunt B. Şimşek met assist van H. Akbunar Göztepe 2-3
55' Wissel Göztepe Wissel O. Nwobodo voor Y. Kayan Göztepe
56' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van R. Piris Da Motta Gençlerbirliği 3-3
58' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Yılmaz voor Sandro Lima Gençlerbirliği
64' Wissel Gençlerbirliği Wissel Z. Touré voor Diego Ângelo Gençlerbirliği
65' Wissel Göztepe Wissel A. Jahović voor S. Aydoğdu Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel C. Ndiaye voor B. Şimşek Göztepe
70' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van M. Mert Gençlerbirliği 4-3
78' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Dikmen voor R. Berişbek Gençlerbirliği
81' Wissel Göztepe Wissel E. Binici voor H. Akbunar Göztepe
81' Wissel Göztepe Wissel Y. Basravi voor B. Ideye Göztepe
82' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van S. Yılmaz Gençlerbirliği 5-3
89' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor E. Binici Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Göztepe
Opstellingen Gençlerbirliği - Göztepe
De opstellingen van Gençlerbirliği en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ünal Karaman
Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Göztepe

Gençlerbirliği en Göztepe treffen elkaar in de 41e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 19 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Gençlerbirliği favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gençlerbirliği 3
Winst Göztepe 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 20e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 10e plaats.