Nabeschouwing Fenerbahçe - Ümraniyespor (3-3) || Super Lig 2022/2023

Maandag 8 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Fenerbahçe het maandag 8 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ümraniyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Ümraniyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Ümraniyespor (3-3)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Ümraniyespor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. E. Valencia maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fenerbahçe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ümraniyespor kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Glumac, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette E. Valencia zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Gheorghe de 2-2 maakte voor Ümraniyespor. In de 73e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Ümraniyespor speler A. Mrsic. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fenerbahçe. Het was M. Berisha die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yaşar Kemal Uğurlu bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fenerbahçe - Ümraniyespor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Ümraniyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor W. Arao Fenerbahçe
19' Penalty Fenerbahçe Penalty E. Valencia Fenerbahçe 1-0
22' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Valencia Fenerbahçe
29' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt T. Glumac met assist van E. Lenjani Ümraniyespor 1-1
41' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor A. Bettaieb Ümraniyespor
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van D. Rossi Fenerbahçe 2-1
46' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Yuksek voor W. Arao Fenerbahçe
51' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Bettaieb Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Bettaieb Ümraniyespor
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Bruma voor E. Mor Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor E. Valencia Fenerbahçe
64' Wissel Ümraniyespor Wissel E. Nefiz voor B. D. Avounou Ümraniyespor
64' Wissel Ümraniyespor Wissel V. Gheorghe voor Y. Del Valle Ümraniyespor
64' Wissel Ümraniyespor Wissel O. Ayik voor Geraldo Ümraniyespor
67' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt V. Gheorghe met assist van O. Gurbulak Ümraniyespor 2-2
70' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor L. Peres Fenerbahçe
73' Penalty Ümraniyespor Penalty A. Mrsic Ümraniyespor 2-3
74' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor J. King Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor D. Rossi Fenerbahçe
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Lincoln Fenerbahçe
76' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor E. Nefiz Ümraniyespor
77' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Gustavo Henrique Fenerbahçe
79' Wissel Ümraniyespor Wissel I. Sackey voor A. Mrsic Ümraniyespor
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Berisha Fenerbahçe
89' Wissel Ümraniyespor Wissel F. Sanliturk voor S. Goksu Ümraniyespor
92' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Berisha met assist van M. Zajc Fenerbahçe 3-3
95' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor F. Kadioglu Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Ümraniyespor
Opstellingen Fenerbahçe - Ümraniyespor
De opstellingen van Fenerbahçe en Ümraniyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ümraniyespor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Ümraniyespor

Fenerbahçe en Ümraniyespor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Ümraniyespor elkaar treffen in de Super Lig.