Nabeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir (2-4) || Super Lig 2022/2023

Maandag 24 april 2023 - 16:00 uur



In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het maandag 24 april 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Giresunspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir (2-4)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 2-4 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Giresunspor - İstanbul Başakşehir
Goals
2
4
LIVE Giresunspor - İstanbul Başakşehir 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Giresunspor - İstanbul Başakşehir

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir

Giresunspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 31 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 2 keer wist de ploeg van Giresunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Giresunspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Giresunspor 0
Winst İstanbul Başakşehir 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 16e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Giresunspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Giresunspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Giresunspor - İstanbul Başakşehir Live Giresunspor - İstanbul Başakşehir kijken Giresunspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Giresunspor - İstanbul Başakşehir stream Giresunspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Giresunspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Giresunspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2022/2023 Giresunspor - İstanbul Başakşehir wedden Giresunspor - İstanbul Başakşehir gokken Giresunspor - İstanbul Başakşehir Unibet