Nabeschouwing Kasımpaşa - Adana Demirspor (1-4) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Kasımpaşa het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Adana Demirspor (1-4)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 1-4 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Y. Belhanda, waarmee Adana Demirspor met 0-1 de leiding nam. Adana Demirspor vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Akintola op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Kasımpaşa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Bahoken.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Adana Demirspor vergroot nadat H. Onyekuru de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist B. Ndiaye namens Adana Demirspor de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tugay Kaan Numanoğlu bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Adana Demirspor.

LIVE Kasımpaşa - Adana Demirspor 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Tirpan Kasımpaşa
32' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor S. Akaydin Adana Demirspor
37' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Y. Belhanda met assist van B. Stambouli Adana Demirspor 0-1
40' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Akintola met assist van Y. Belhanda Adana Demirspor 0-2
48' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor H. Onyekuru Adana Demirspor
56' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Bahoken Kasımpaşa 1-2
57' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor E. Ozbir Adana Demirspor
63' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt H. Onyekuru met assist van Y. Belhanda Adana Demirspor 1-3
67' Wissel Kasımpaşa Wissel R. Petretta voor B. Celina Kasımpaşa
67' Wissel Adana Demirspor Wissel F. Gulbrandsen voor H. Onyekuru Adana Demirspor
67' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Guler voor S. Akaydin Adana Demirspor
67' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Malli voor A. Kara Kasımpaşa
73' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor M. Fall Kasımpaşa
78' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Sari voor E. Akbaba Adana Demirspor
86' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Ndiaye met assist van F. Gulbrandsen Adana Demirspor 1-4
87' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Bjarnason voor Y. Belhanda Adana Demirspor
87' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor B. Akintola Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Adana Demirspor
Opstellingen Kasımpaşa - Adana Demirspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Şenol Can
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Adana Demirspor

Kasımpaşa en Adana Demirspor treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 17 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Kasımpaşa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Adana Demirspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 1
Winst Adana Demirspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 9e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 1e plaats.