Nabeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa (0-0) || Super Lig 2022/2023

Maandag 10 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Trabzonspor het maandag 10 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa (0-0)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Trabzonspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Trabzonspor en Kasımpaşa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Trabzonspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hüseyin Göçek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Kasımpaşa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor M. Siopis Trabzonspor
51' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Bakasetas Trabzonspor
53' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Tirpan Kasımpaşa
60' Wissel Trabzonspor Wissel J. Gbamin voor M. Hamsik Trabzonspor
60' Wissel Trabzonspor Wissel U. Bozok voor Y. Yazici Trabzonspor
67' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
70' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Kara voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
74' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor M. Bartra Trabzonspor
78' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Malli voor V. Eysseric Kasımpaşa
83' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor M. Gomez Trabzonspor
88' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Torun voor M. Fall Kasımpaşa
88' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor B. Celina Kasımpaşa
94' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Ciftpinar Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kasımpaşa
Opstellingen Trabzonspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Trabzonspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa

Trabzonspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 13
Winst Kasımpaşa 6
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 7e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 10e plaats.