Nabeschouwing Ümraniyespor - Alanyaspor (3-1) || Super Lig 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Ümraniyespor het vrijdag 4 november 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu in İstanbul.

Via de Ümraniyespor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ümraniyespor - Alanyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Ümraniyespor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ümraniyespor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door U. Nayir, waarmee Ümraniyespor met 1-0 de leiding nam. Ümraniyespor vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Geraldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Alanyaspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via W. Eduardo.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Ümraniyespor vergroot nadat U. Nayir de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ümraniyespor.

LIVE Ümraniyespor - Alanyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ümraniyespor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Fer Alanyaspor
13' VAR: Afgekeurd doelpunt B. Avounou Afgekeurd doelpunt vanwege hands B. Avounou Ümraniyespor
21' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt U. Nayir met assist van Y. Del Valle Ümraniyespor 1-0
38' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt Geraldo Ümraniyespor 2-0
42' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Bayir Alanyaspor
50' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor O. Atasayar Ümraniyespor
56' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Eduardo Alanyaspor 2-1
56' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor W. Eduardo Alanyaspor
56' Wissel Alanyaspor Wissel U. Gunes voor L. Fer Alanyaspor
67' Wissel Ümraniyespor Wissel A. Bettaieb voor Y. Del Valle Ümraniyespor
68' Wissel Ümraniyespor Wissel K. Kayra Yilmaz voor S. Goksu Ümraniyespor
69' Doelpunt Ümraniyespor Doelpunt U. Nayir Ümraniyespor 3-1
73' Wissel Alanyaspor Wissel I. Cavaleiro voor O. Aydin Alanyaspor
73' Wissel Alanyaspor Wissel J. K. Rassoul voor F. Bayir Alanyaspor
73' Wissel Ümraniyespor Wissel A. Mrsic voor B. D. Avounou Ümraniyespor
73' Wissel Ümraniyespor Wissel O. Ayik voor Geraldo Ümraniyespor
77' Wissel Alanyaspor Wissel A. Gulay voor J. Balkovec Alanyaspor
78' Wissel Ümraniyespor Wissel E. Lenjani voor O. Atasayar Ümraniyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Ümraniyespor - Alanyaspor
Opstellingen Ümraniyespor - Alanyaspor
De opstellingen van Ümraniyespor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ümraniyespor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ümraniyespor - Alanyaspor

Ümraniyespor en Alanyaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ümraniyespor en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Ümraniyespor 0
Winst Alanyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ümraniyespor op een 19e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 9e plaats.