Nabeschouwing Adana Demirspor - Samsunspor (2-3) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het zaterdag 2 december 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Samsunspor.

Via de Adana Demirspor - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Samsunspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Samsunspor is onder leiding van scheidsrechter Sarper Barış Saka geëindigd in een 2-3 overwinning voor Samsunspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. MBaye Niang maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Adana Demirspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Olivier Ntcham in de 35e minuut zorgde er even later voor dat Samsunspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 49e minuut zette Carlo Holse zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Samsunspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Samsunspor vergroot nadat Marius Mouandilmadji de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Adana Demirspor dat in de 70e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Yusuf Barasi de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sarper Barış Saka en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Samsunspor.

LIVE Adana Demirspor - Samsunspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Yusuf Sarı Adana Demirspor
25' Abdurrahim Dursun Adana Demirspor
27' Penalty Adana Demirspor Penalty MBaye Niang Adana Demirspor 1-0
33' Lubomir Satka Samsunspor
34' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Emre Akbaba Adana Demirspor
35' Penalty Samsunspor Penalty Olivier Ntcham Samsunspor 1-1
49' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Carlo Holse met assist van Emre Kılınç Samsunspor 1-2
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Dorukhan Toköz voor Jonas Svensson Adana Demirspor
52' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barasi voor Abdurrahim Dursun Adana Demirspor
59' Wissel Samsunspor Wissel Nanu voor Muhammed Gümüşkaya Samsunspor
64' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Marius Mouandilmadji met assist van Emre Kılınç Samsunspor 1-3
70' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Yusuf Barasi met assist van MBaye Niang Adana Demirspor 2-3
78' Wissel Adana Demirspor Wissel Arbër Zeneli voor Badou Ndiaye Adana Demirspor
87' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Olivier Ntcham Samsunspor
87' Wissel Samsunspor Wissel Marc Bola voor Soner Gönül Samsunspor
95' Wissel Samsunspor Wissel Kingsley Schindler voor Mickaël Tirpan  Samsunspor
95' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
99' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Carlo Holse Samsunspor
100' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Soner Aydoğdu Samsunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Samsunspor
Opstellingen Adana Demirspor - Samsunspor
De opstellingen van Adana Demirspor en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Patrick Kluivert
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Samsunspor

Adana Demirspor en Samsunspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sarper Barış Saka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Adana Demirspor en Samsunspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Adana Demirspor 0
Winst Samsunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 4e positie staat, terwijl we Samsunspor terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.