Nabeschouwing Alanyaspor - Adana Demirspor (3-3) || Super Lig 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Alanyaspor het zondag 18 februari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Adana Demirspor (3-3)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Alanyaspor en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Jure Balkovec, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Oguz Aydin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Adana Demirspor vervolgens op 2-1. Het was Emre Akbaba die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Yusuf Sarı de 2-2 maakte voor Adana Demirspor. Alanyaspor kreeg een penalty toegewezen in de 76e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond João Novais die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Alanyaspor kwam op voorsprong nadat Florent Hadergjonaj de 3-2 wist te maken na 76 minuten. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Yusuf Sarı Adana Demirspor weer op 3-3 zette in de 97e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bahattin Şimşek bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Alanyaspor - Adana Demirspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Pione Sisto Alanyaspor
20' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Jure Balkovec Alanyaspor 1-0
33' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Oguz Aydin Alanyaspor 2-0
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Vedat Karakuş voor Shahrudin Mahammadaliyev Adana Demirspor
60' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Erdoğan voor Édouard Michut Adana Demirspor
62' Wissel Adana Demirspor Wissel Yusuf Barasi voor Mario Balotelli Adana Demirspor
65' Youcef Atal  Adana Demirspor
67' Penalty Adana Demirspor Penalty Emre Akbaba Adana Demirspor 2-1
68' Wissel Alanyaspor Wissel Efecan Karaca voor Carlos Eduardo Alanyaspor
69' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Yusuf Sarı met assist van Yusuf Barasi Adana Demirspor 2-2
69' Wissel Alanyaspor Wissel Ui-jo Hwang  voor Pione Sisto Alanyaspor
73' Wissel Alanyaspor Wissel Ahmed Hassan voor Ui-jo Hwang  Alanyaspor
75' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Vedat Karakuş Adana Demirspor
76' Penalty gemist Alanyaspor Penalty gemist João Novais João Novais Alanyaspor
76' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Florent Hadergjonaj Alanyaspor 3-2
81' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor João Novais Alanyaspor
84' Wissel Adana Demirspor Wissel Nani voor Milad Mohammadi Adana Demirspor
84' Wissel Adana Demirspor Wissel José Rodríguez voor Maestro Adana Demirspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel Yusuf Özdemir voor Fatih Aksoy  Alanyaspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel Furkan Bayir voor Loide Augusto Alanyaspor
97' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Yusuf Sarı Adana Demirspor 3-3
96' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Fidan Aliti Alanyaspor
97' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Jure Balkovec Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Adana Demirspor
Opstellingen Alanyaspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Alanyaspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Adana Demirspor

Alanyaspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Adana Demirspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Alanyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 1
Winst Adana Demirspor 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 10e plaats.