Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (2-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Alanyaspor het zaterdag 2 december 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (2-2)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Alanyaspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Sergio Córdova, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alexandru Cicâldău, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Alanyaspor vervolgens op 2-1. Het was João Novais die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Robert Murić de 2-2 maakte voor Konyaspor.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Alanyaspor - Konyaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Sergio Córdova Alanyaspor 1-0
32' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Alexandru Cicâldău Konyaspor 1-1
38' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Soner Dikmen Konyaspor
39' Penalty Alanyaspor Penalty João Novais Alanyaspor 2-1
47' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor João Novais Alanyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel Cebrail Karayel voor Ahmet Oğuz Konyaspor
52' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Robert Murić Konyaspor 2-2
58' Wissel Alanyaspor Wissel Carlos Eduardo voor Sergio Córdova Alanyaspor
65' Wissel Konyaspor Wissel Louka Prip voor Robert Murić Konyaspor
66' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Richard Alanyaspor
75' Wissel Konyaspor Wissel Steven​ NZonzi voor Oğulcan Ülgün Konyaspor
76' Wissel Alanyaspor Wissel Leroy Fer voor Richard Alanyaspor
84' Wissel Alanyaspor Wissel Nicolas Janvier voor Efecan Karaca Alanyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel Yasir Subaşı voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel Uğurcan Yazğılı voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
91' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Marlos Moreno Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Konyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Konyaspor

Alanyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Pakkan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 16 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Konyaspor wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 6
Winst Konyaspor 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 18e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 15e plaats.