Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbulspor (6-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Alanyaspor het zondag 28 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbulspor (6-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Muhammet Ali Metoğlu geëindigd in een 6-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alanyaspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Oğuz Aydın. Alanyaspor vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nicolas Janvier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee Nicolas Janvier zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Alanyaspor geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Jure Balkovec. De 5-0 voor Alanyaspor volgde even later in de 67e minuut nadat Ahmed Hassan namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Alanyaspor speler Oğuz Aydın, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Muhammet Ali Metoğlu bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Alanyaspor, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Alanyaspor - İstanbulspor 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Oğuz Aydın Alanyaspor 1-0
8' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Nicolas Janvier met assist van Oğuz Aydın Alanyaspor 2-0
19' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Furkan Bayır Alanyaspor
28' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Nicolas Janvier met assist van Efecan Karaca  Alanyaspor 3-0
46' Wissel Alanyaspor Wissel F. Aksoy voor Furkan Bayır Alanyaspor
48' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Mehmet Yeşil İstanbulspor
51' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Okan Erdoğan İstanbulspor
53' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
54' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor Simon Deli İstanbulspor
55' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Jure Balkovec met assist van Nicolas Janvier Alanyaspor 4-0
59' Wissel Alanyaspor Wissel Leroy Fer voor Nicolas Janvier Alanyaspor
59' Wissel Alanyaspor Wissel João Novais voor Richard Alanyaspor
67' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Ahmed Hassan met assist van Yusuf Özdemir Alanyaspor 5-0
68' Wissel Alanyaspor Wissel Pione Sisto voor Yusuf Özdemir Alanyaspor
73' Wissel İstanbulspor Wissel Özcan Şahan voor Alp Arda İstanbulspor
73' Wissel İstanbulspor Wissel M. Serbest voor Mendy Mamadou İstanbulspor
73' Wissel İstanbulspor Wissel Baran Alp Vardar voor David Sambissa İstanbulspor
76' Wissel Alanyaspor Wissel Carlos Eduardo voor Efecan Karaca  Alanyaspor
85' Wissel İstanbulspor Wissel Demi̇r Mermerci̇ voor Okan Erdoğan İstanbulspor
93' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Oğuz Aydın met assist van Florent Hadergjonaj Alanyaspor 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - İstanbulspor
Opstellingen Alanyaspor - İstanbulspor
De opstellingen van Alanyaspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.