Nabeschouwing Ankaragücü - Adana Demirspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Maandag 21 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Ankaragücü het maandag 21 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Adana Demirspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Ankaragücü en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Adana Demirspor
Goals
1
1
LIVE Ankaragücü - Adana Demirspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Adana Demirspor
Opstellingen Ankaragücü - Adana Demirspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ankaragücü - Adana Demirspor

Ankaragücü en Adana Demirspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cihan Aydın en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 7 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Adana Demirspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ankaragücü. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 0
Winst Adana Demirspor 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 18e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ankaragücü - Adana Demirspor Opstelling Ankaragücü Opstelling Adana Demirspor Live Ankaragücü - Adana Demirspor Live Ankaragücü - Adana Demirspor kijken Ankaragücü - Adana Demirspor kijken Live Ankaragücü - Adana Demirspor stream Ankaragücü - Adana Demirspor Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - Adana Demirspor Uitslag Ankaragücü - Adana Demirspor Statistieken Ankaragücü - Adana Demirspor Super Lig 2023/2024 Ankaragücü - Adana Demirspor wedden Ankaragücü - Adana Demirspor gokken Ankaragücü - Adana Demirspor Unibet