Nabeschouwing Ankaragücü - Trabzonspor (0-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Ankaragücü het zaterdag 6 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Trabzonspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 0-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Edin Višća, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Ankaragücü - Trabzonspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Paul Onuachu Trabzonspor
30' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Edin Višća met assist van Paul Onuachu Trabzonspor 0-1
50' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Renaldo Cephas Ankaragücü
56' Wissel Ankaragücü Wissel Anastasios Chatzigiovanis voor Renaldo Cephas Ankaragücü
66' Wissel Ankaragücü Wissel Riad Bajić voor Federico Macheda Ankaragücü
66' Wissel Ankaragücü Wissel Stelios Kitsiou voor Atakan Cankaya Ankaragücü
74' Wissel Ankaragücü Wissel Cem Türkmen voor Ali Kaan Güneren Ankaragücü
84' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Bardhi  voor Taxiarchis Fountas Trabzonspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Destan voor Paul Onuachu Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel Dimitrios Kourbelis voor Berat Özdemir Trabzonspor
93' Wissel Trabzonspor Wissel Mehmet Aydin voor Edin Višća Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Trabzonspor
Opstellingen Ankaragücü - Trabzonspor
De opstellingen van Ankaragücü en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Ankaragücü - Trabzonspor

Ankaragücü en Trabzonspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Şeker en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 8 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 14 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ankaragücü. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ankaragücü 2
Winst Trabzonspor 14
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 12e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 3e plaats.