Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray (0-1) || Super Lig 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Antalyaspor het zondag 7 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray (0-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Antalyaspor kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door Luiz Adriano werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het B. Gomis die Galatasaray op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Galatasaray de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Antalyaspor - Galatasaray 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor V. Nelsson Galatasaray
43' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor O. Toprak Antalyaspor
45' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Kutlu Galatasaray
47' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Muslera Galatasaray
49' Penalty gemist Antalyaspor Penalty gemist Luiz Adriano Antalyaspor
62' Wissel Galatasaray Wissel F. Midtsjo voor B. Kutlu Galatasaray
63' Wissel Antalyaspor Wissel S. Larsson voor H. Ghacha Antalyaspor
72' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor S. Aydogdu Antalyaspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor Luiz Adriano Antalyaspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor A. Ndao Antalyaspor
78' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor E. Akbaba Galatasaray
78' Wissel Galatasaray Wissel T. Antalyali voor S. Oliveira Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel B. Gomis voor Y. Akgun Galatasaray
90' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van F. Midtsjo Galatasaray 0-1
92' Wissel Antalyaspor Wissel V. Sari voor B. Balci Antalyaspor
93' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Gomis Galatasaray
95' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor F. Kudryashov Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Galatasaray
Opstellingen Antalyaspor - Galatasaray
De opstellingen van Antalyaspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Nuri Şahin
Voorbeschouwing Antalyaspor - Galatasaray

Antalyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 20 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 13 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.