Nabeschouwing Antalyaspor - Kasımpaşa (0-0) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het woensdag 20 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Kasımpaşa (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Antalyaspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antalyaspor en Kasımpaşa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Kasımpaşa kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kadir Sağlam niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Antalyaspor - Kasımpaşa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Britt Assombalonga Antalyaspor
27' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Sami Uğurlu Kasımpaşa
28' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Sadık Çiftpınar Kasımpaşa
46' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Güray Vural Antalyaspor
58' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Mamadou Fall Kasımpaşa
60' Wissel Antalyaspor Wissel Bahadir Öztürk voor Veysel Sari Antalyaspor
69' Wissel Antalyaspor Wissel Sam Larsson voor Sagiv Jehezkel Antalyaspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel Bünyamin Balci voor Zymer Bytyqi Antalyaspor
71' Wissel Kasımpaşa Wissel Julien Ngoy voor Yasin Özcan Kasımpaşa
79' Wissel Antalyaspor Wissel Ege Bilsel voor Erdogan Yesilyurt Antalyaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Sander van de Streek voor Ramzi Safuri Antalyaspor
92' Wissel Kasımpaşa Wissel Iron Gomis voor Nuno Da Costa Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Kasımpaşa
Opstellingen Antalyaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Antalyaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Antalyaspor - Kasımpaşa

Antalyaspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 6 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 12
Winst Kasımpaşa 5
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 9e plaats.