Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 24 januari 2024 - 18:00 uur



In de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het woensdag 24 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Bengali-Fodé Koita, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Adam Buksa in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Antalyaspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 48e minuut zette Dario Saric zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antalyaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Turgut Doman, waardoor Antalyaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Sivasspor
Goals
2
1
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
25
9
Schoten op doel
12
5
Aanvallen
131
83
Gevaarlijke aanvallen
48
40
Passes
555
284
Overtredingen
10
15
Buitenspel
2
2
Corners
8
6
Wissels
4
4
LIVE Antalyaspor - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Bengali-Fodé Koita met assist van Aaron Appindangoyé Sivasspor 0-1
25' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Achilleas Poungouras Sivasspor
25' Adam Buksa Antalyaspor
28' Penalty Antalyaspor Penalty Adam Buksa Antalyaspor 1-1
48' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Dario Saric met assist van Zymer Bytyqi Antalyaspor 2-1
46' Wissel Sivasspor Wissel Modou Barrow voor Bengali-Fodé Koita Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel Kerem Atakan Kesgin voor Emrah Bassan Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel Burak Kapacak voor Abdulkadir Parmak Sivasspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Erdal Rakip voor Dario Saric Antalyaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel Deni Milosevic voor Zymer Bytyqi Antalyaspor
84' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Bahadir Öztürk Antalyaspor
86' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Ramzi Safuri Antalyaspor
87' Wissel Sivasspor Wissel Emre Gökay voor Murat Paluli Sivasspor
87' Wissel Antalyaspor Wissel Sander van de Streek voor Ramzi Safuri Antalyaspor
93' Wissel Antalyaspor Wissel Britt Assombalonga voor Adam Buksa Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Sivasspor
Opstellingen Antalyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Antalyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Formatie 3-4-3
Coach Bülent Uygun
Wissels Sivasspor
# Speler Pos.
1 Muammer Zülfikar Yıldırım K
15 Erhan Erentürk K
73 V
28 M
20 Kerem Atakan Kesgin M
21 Emre Gökay M
77 Modou Barrow M
16 Burak Kapacak M
76 Eren Kaya A
25 A
Voorbeschouwing Antalyaspor - Sivasspor

Antalyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Turgut Doman en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 26 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 11 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Antalyaspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 10
Winst Sivasspor 11
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Antalyaspor - Sivasspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Sivasspor Live Antalyaspor - Sivasspor Live Antalyaspor - Sivasspor kijken Antalyaspor - Sivasspor kijken Live Antalyaspor - Sivasspor stream Antalyaspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor Uitslag Antalyaspor - Sivasspor Statistieken Antalyaspor - Sivasspor Super Lig 2023/2024 Antalyaspor - Sivasspor wedden Antalyaspor - Sivasspor gokken Antalyaspor - Sivasspor Unibet