Nabeschouwing Antalyaspor - Trabzonspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het zondag 14 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Trabzonspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Antalyaspor en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Trabzonspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Taxiarchis Fountas. Antalyaspor kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Sagiv Jehezkel, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antalyaspor - Trabzonspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Taxiarchis Fountas met assist van Enis Bardhi  Trabzonspor 0-1
50' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Veysel Sari Antalyaspor
51' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Ali Yalçın Antalyaspor
68' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Sagiv Jehezkel met assist van Ramzi Safuri Antalyaspor 1-1
81' Wissel Antalyaspor Wissel Zymer Bytyqi voor Sagiv Jehezkel Antalyaspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Günes voor Taxiarchis Fountas Trabzonspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel Hüseyin Türkmen voor Mehmet Aydin Trabzonspor
88' Wissel Antalyaspor Wissel Ufuk Akyol  voor Ramzi Safuri Antalyaspor
96' Wissel Trabzonspor Wissel Poyraz Efe Yildirim voor Enis Destan Trabzonspor
92' Wissel Antalyaspor Wissel Deni Milosevic voor Sam Larsson Antalyaspor
96' Wissel Trabzonspor Wissel Arif Boşluk voor Edin Višća Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Trabzonspor
Opstellingen Antalyaspor - Trabzonspor
De opstellingen van Antalyaspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Antalyaspor - Trabzonspor

Antalyaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 11 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 16 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Antalyaspor. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 6
Winst Trabzonspor 16
Gelijkspel 9
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 8e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 3e plaats.