Nabeschouwing Antalyaspor - İstanbul Başakşehir (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Antalyaspor het zondag 29 oktober 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - İstanbul Başakşehir (1-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Dario Saric, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Antalyaspor - İstanbul Başakşehir 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Dario Saric met assist van Ramzi Safuri Antalyaspor 1-0
26' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir
33' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Jerome Opoku İstanbul Başakşehir
54' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Deniz Türüç İstanbul Başakşehir
62' Wissel Antalyaspor Wissel Bahadir Öztürk voor Veysel Sari Antalyaspor
62' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Veysel Sari Antalyaspor
63' Wissel Antalyaspor Wissel Sam Larsson voor Zymer Bytyqi Antalyaspor
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Emirhan Ilkhan voor Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Philippe Keny voor Emmanuel Dennis İstanbul Başakşehir
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Krzysztof Piątek voor João Figueiredo İstanbul Başakşehir
69' Wissel Antalyaspor Wissel Sander van de Streek voor Ramzi Safuri Antalyaspor
69' Wissel Antalyaspor Wissel Erdogan Yesilyurt voor Sagiv Jehezkel Antalyaspor
73' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Sander van de Streek Antalyaspor
76' Erdogan Yesilyurt Antalyaspor
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Serdar Gürler voor Danijel Aleksić İstanbul Başakşehir
81' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Onur Ergun voor Mahmut Tekdemir İstanbul Başakşehir
83' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Ousseynou Ba İstanbul Başakşehir
87' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Serdar Gürler İstanbul Başakşehir
91' Wissel Antalyaspor Wissel Jakub Kaluzinski  voor Dario Saric Antalyaspor
98' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Adam Buksa Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Antalyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Antalyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.