Nabeschouwing Besiktas - Gazişehir Gaziantep (2-0) || Super Lig 2023/2024

Maandag 30 oktober 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Besiktas het maandag 30 oktober 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Gazişehir Gaziantep (2-0)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Salih Uçan, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cenk Tosun op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut kreeg Amir Hadžiahmetović van Beşiktaş voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Beşiktaş de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 93e minuut moest Gaziantep F.K. verder met een man minder, nadat Furkan Soyalp een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Besiktas.

LIVE Besiktas - Gazişehir Gaziantep 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Beşiktaş Wissel Yakup Arda Kılıç voor Rachid Ghezzal Beşiktaş
35' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Denis Dragus Gaziantep F.K.
48' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Nicolas NKoulou Gaziantep F.K.
55' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Furkan Soyalp Gaziantep F.K.
63' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Salih Uçan met assist van Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş 1-0
67' Wissel Beşiktaş Wissel Amir Hadžiahmetović voor Salih Uçan Beşiktaş
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Lazar Markovic voor Brayan Riascos Gaziantep F.K.
75' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Cenk Tosun met assist van Milot Rashica Beşiktaş 2-0
80' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Amir Hadžiahmetović Beşiktaş
81' Wissel Beşiktaş Wissel Jackson Muleka voor Yakup Arda Kılıç Beşiktaş
81' Wissel Beşiktaş Wissel Junior Onana voor Eric Bailly Beşiktaş
81' Wissel Beşiktaş Wissel Demir Ege Tıknaz voor Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Ilker Karakas voor Denis Dragus Gaziantep F.K.
85' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Max Gradel Gaziantep F.K.
86' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor Amir Hadžiahmetović Beşiktaş
89' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Salem MBakata voor Max Gradel Gaziantep F.K.
93' Tweede gele kaart Gaziantep F.K. Tweede gele kaart voor Furkan Soyalp Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Besiktas - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Besiktas en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - Gazişehir Gaziantep

Besiktas en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 17 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 4
Winst Gazişehir Gaziantep 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 6e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 16e plaats.