Nabeschouwing Besiktas - Pendikspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Besiktas het zondag 20 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in UnionplatzHasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri in Riva.

Via de Besiktas - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Pendikspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Besiktas en Pendikspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Pendikspor
Goals
1
1
LIVE Besiktas - Pendikspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Pendikspor
Opstellingen Besiktas - Pendikspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Besiktas - Pendikspor

Besiktas en Pendikspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Pendikspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Pendikspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 8e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Besiktas - Pendikspor Opstelling Besiktas Opstelling Pendikspor Live Besiktas - Pendikspor Live Besiktas - Pendikspor kijken Besiktas - Pendikspor kijken Live Besiktas - Pendikspor stream Besiktas - Pendikspor Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Pendikspor Uitslag Besiktas - Pendikspor Statistieken Besiktas - Pendikspor Super Lig 2023/2024 Besiktas - Pendikspor wedden Besiktas - Pendikspor gokken Besiktas - Pendikspor Unibet