Nabeschouwing Bucaspor - Besiktas (0-1) || Super Lig 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 21:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Bucaspor het zaterdag 14 augustus 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Buca Arena (İzmir) in İzmir.

Via de Bucaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bucaspor - Besiktas (0-1)

Het Super Lig duel tussen Bucaspor en Besiktas is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van Bobô. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut kreeg E. Bahtiyaroglu van Bucaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bucaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bucaspor - Besiktas
LIVE Bucaspor - Besiktas 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bucaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor M. Aydin Bucaspor
35' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Guti Beşiktaş
46' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Bobô Beşiktaş
52' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor L. Mulemo Bucaspor
53' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor J. Leko Bucaspor
58' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor E. Bahtiyaroglu Bucaspor
59' Wissel Bucaspor Wissel V. Mendy voor M. Aydin Bucaspor
64' Wissel Bucaspor Wissel S. Kaya voor J. Leko Bucaspor
76' Tweede gele kaart Bucaspor Tweede gele kaart voor E. Bahtiyaroglu Bucaspor
78' Wissel Bucaspor Wissel S. Tomas voor R. Başdağ Bucaspor
80' Wissel Beşiktaş Wissel M. Delgado voor Guti Beşiktaş
81' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Ferrari Beşiktaş
84' Wissel Beşiktaş Wissel Mert Nobre voor Bobô Beşiktaş
86' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Zapotocny Beşiktaş
90' Wissel Beşiktaş Wissel Rodrigo Tabata voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Bucaspor - Besiktas
Opstellingen Bucaspor - Besiktas

Voorbeschouwing Bucaspor - Besiktas

Bucaspor en Besiktas treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bucaspor en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.