Nabeschouwing Bucaspor - Sivasspor (0-4) || Super Lig 2010/2011

Zondag 20 maart 2011 - 18:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Bucaspor het zondag 20 maart 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Buca Arena (İzmir) in İzmir.

Via de Bucaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bucaspor - Sivasspor (0-4)

Het Super Lig duel tussen Bucaspor en Sivasspor is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Corekci in de 27e minuut, waardoor Bucaspor met een man minder kwam te staan. In de 40e minuut was het Sivasspor dat via M. Eneramo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Grosicki dacht na 61 minuten te scoren voor Sivasspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Sivasspor via E. Kılıç, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Sivasspor via C. Yilmaz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bucaspor - Sivasspor
LIVE Bucaspor - Sivasspor 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bucaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Rode kaart Bucaspor Rode kaart voor K. Corekci Bucaspor
28' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Eneramo Sivasspor
29' Wissel Bucaspor Wissel S. Yanik voor Beto Bucaspor
30' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor E. Taskıran Bucaspor
38' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor R. Pedriel Sivasspor
40' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Eneramo Sivasspor
42' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor J. Leko Bucaspor
46' Wissel Sivasspor Wissel D. Ivanovs voor S. Bayrak Sivasspor
61' Doelpunt Sivasspor Doelpunt K. Grosicki Sivasspor
61' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor K. Grosicki Sivasspor
68' Wissel Bucaspor Wissel S. Bülbül voor E. Taskıran Bucaspor
70' Wissel Sivasspor Wissel C. Yilmaz voor K. Grosicki Sivasspor
71' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Nas Sivasspor
74' Wissel Bucaspor Wissel C. İşler voor R. Başdağ Bucaspor
78' Wissel Sivasspor Wissel M. Yildiz voor R. Pedriel Sivasspor
84' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kılıç Sivasspor
89' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor C. İşler Bucaspor
90' Doelpunt Sivasspor Doelpunt C. Yilmaz Sivasspor
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor D. Ivanovs Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bucaspor - Sivasspor
Opstellingen Bucaspor - Sivasspor

Voorbeschouwing Bucaspor - Sivasspor

Bucaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Bucaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 22 oktober 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.