Nabeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor (2-1) || Super Lig 2010/2011

Vrijdag 18 februari 2011 - 19:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Eskişehirspor het vrijdag 18 februari 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eskişehir Atatürk Stadyumu in Eskişehir.

Via de Eskişehirspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Eskişehirspor en Sivasspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eskişehirspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Eskişehirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ozbayraktar. Helaas voor Eskişehirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Sivasspor dat via Diego Ângelo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pelé dacht na 89 minuten te scoren voor Eskişehirspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - Sivasspor
2
1
LIVE Eskişehirspor - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt S. Ozbayraktar Eskişehirspor
18' Eigen doelpunt Sivasspor Eigen doelpunt Diego Ângelo Sivasspor
20' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Bayrak Sivasspor
36' Wissel Eskişehirspor Wissel D. Kaya voor R. Tello Eskişehirspor
42' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor Diego Ângelo Eskişehirspor
53' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor T. Rada Sivasspor
61' Wissel Eskişehirspor Wissel Pelé voor E. Zengin Eskişehirspor
62' Wissel Sivasspor Wissel M. Eneramo voor R. Pedriel Sivasspor
64' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kılıç Sivasspor
68' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor K. Grosicki Sivasspor
76' Wissel Eskişehirspor Wissel K. Arslan voor S. Nadarević Eskişehirspor
79' Wissel Sivasspor Wissel M. Nas voor E. Kılıç Sivasspor
83' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Eneramo Sivasspor
89' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt Pelé Eskişehirspor
90' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor S. Öztürk Eskişehirspor
90' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor Pelé Eskişehirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - Sivasspor
Opstellingen Eskişehirspor - Sivasspor

Voorbeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor

Eskişehirspor en Sivasspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Eskişehirspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 18 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Eskişehirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eskişehirspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.