Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Antalyaspor (4-1) || Super Lig 2023/2024

Maandag 29 april 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fatih Karagümrük het maandag 29 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vefa Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Antalyaspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Güven Yalçın, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut kreeg Ramzi Safuri van Antalyaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Antalyaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fatih Karagümrük via een goal van Markao  in de 64e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 78e minuut was het Antalyaspor dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Sam Larsson. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Fatih Karagümrük vergroot nadat Can Keles de 3-1 wist te scoren. In de 91e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Flavio Paoletti die namens Fatih Karagümrük het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kadir Sağlam bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Fatih Karagümrük.

LIVE Fatih Karagümrük - Antalyaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Antalyaspor Wissel Naldo voor Bahadır Öztürk Antalyaspor
36' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Güven Yalçın met assist van Markao  Fatih Karagümrük 1-0
42' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Ramzi Safuri Antalyaspor
55' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor Ramzi Safuri Antalyaspor
60' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Dimitrios Kourbelis voor Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
60' Wissel Antalyaspor Wissel Ufuk Akyol voor Erdal Rakip Antalyaspor
64' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Markao  met assist van Marcus Rohdén Fatih Karagümrük 2-0
73' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kevin Lasagna voor Markao  Fatih Karagümrük
73' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Kevin Lasagna Fatih Karagümrük
78' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Sam Larsson Antalyaspor 2-1
78' Wissel Antalyaspor Wissel Deni Milosevic voor E. Uzun Antalyaspor
78' Wissel Antalyaspor Wissel Mert Yılmaz voor Amar Gerxhaliu Antalyaspor
81' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Can Keles met assist van Kevin Lasagna Fatih Karagümrük 3-1
88' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Flavio Paoletti voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
88' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Nazım Sangaré voor Güven Yalçın Fatih Karagümrük
88' Wissel Fatih Karagümrük Wissel T. Teklić voor Frédéric Veseli Fatih Karagümrük
91' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Flavio Paoletti Fatih Karagümrük 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Antalyaspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Antalyaspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.