Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kayserispor (4-1) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 10 januari 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fatih Karagümrük het woensdag 10 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vefa Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kayserispor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Marcus Rohdén, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. Fatih Karagümrük vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marcus Rohdén op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Fatih Karagümrük, waarmee Marcus Rohdén zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed Aylton Boa Morte iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kayserispor werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 52e minuut wist Kevin Lasagna namens Fatih Karagümrük de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Burak Şeker en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Fatih Karagümrük.

LIVE Fatih Karagümrük - Kayserispor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Marcus Rohdén met assist van Güven Yalçın Fatih Karagümrük 1-0
38' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Marcus Rohdén met assist van Munir Mercan Fatih Karagümrük 2-0
41' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Marcus Rohdén met assist van Valentin Eysseric Fatih Karagümrük 3-0
47' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Aylton Boa Morte Kayserispor 3-1
46' Wissel Kayserispor Wissel Ramazan Civelek voor Mame Thiam Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Eray Özbek voor Yaw Ackah Kayserispor
52' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Kevin Lasagna met assist van Valentin Eysseric Fatih Karagümrük 4-1
57' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Eray Özbek Kayserispor
58' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Recep Uçar Kayserispor
68' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
69' Wissel Kayserispor Wissel Baran Gezek voor Ali Karimi Kayserispor
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Adnan Ugur voor Can Keleş Fatih Karagümrük
76' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Serdar Dursun voor Kevin Lasagna Fatih Karagümrük
76' Wissel Kayserispor Wissel Hayrullah Erkip voor Gökhan Sazdagi Kayserispor
76' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kerem Atakan Kesgin voor Marcus Rohdén Fatih Karagümrük
81' Wissel Kayserispor Wissel Talha Sariarslan voor Kartal Kayra Yılmaz Kayserispor
88' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Emir Tintis voor Frédéric Veseli Fatih Karagümrük
88' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Samed Onur voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Kayserispor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Kayserispor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.