Nabeschouwing Fenerbahçe - Bucaspor (5-2) || Super Lig 2010/2011

Maandag 22 november 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Fenerbahçe het maandag 22 november 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bucaspor.

Via de Fenerbahçe - Bucaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Bucaspor (5-2)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Bucaspor is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Alex. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Fenerbahçe dat via Alex dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alex dacht na 23 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Bucaspor via Manucho Gonçalves, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Fenerbahçe via M. Niang de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde S. Şentürk namens Fenerbahçe. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek M. Aydin te scoren voor Bucaspor, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Bucaspor
5
2
LIVE Fenerbahçe - Bucaspor 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Bucaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
13' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
23' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
32' Wissel Bucaspor Wissel I. Dagasan voor S. Kaya Bucaspor
33' Wissel Bucaspor Wissel A. Gunes voor S. Yanik Bucaspor
43' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor A. Gunes Bucaspor
54' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor E. Taskıran Bucaspor
64' Wissel Bucaspor Wissel M. Dahmane voor E. Taskıran Bucaspor
65' Doelpunt Bucaspor Doelpunt Manucho Gonçalves Bucaspor
70' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. Gönül Fenerbahçe
70' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor L. Mulemo Bucaspor
72' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Dia voor M. Stoch Fenerbahçe
74' Gele kaart Bucaspor Gele kaart voor E. Bahtiyaroglu Bucaspor
76' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Şentürk voor Alex Fenerbahçe
81' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Niang Fenerbahçe
86' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Şentürk Fenerbahçe
87' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Unal voor M. Niang Fenerbahçe
88' Doelpunt Bucaspor Doelpunt M. Aydin Bucaspor