Nabeschouwing Fenerbahçe - Samsunspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fenerbahçe het zondag 21 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Samsunspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Samsunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door İrfan Can Kahveci, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Samsunspor kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Emre Kılınç, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fenerbahçe - Samsunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İrfan Can Kahveci met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 1-0
20' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
46' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
52' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Mert Müldür Fenerbahçe
62' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Emre Kılınç Samsunspor 1-1
63' Emre Kılınç Samsunspor
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Cengiz Ünder voor İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King voor Dusan Tadic  Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Edin Dzeko Fenerbahçe
80' Wissel Samsunspor Wissel Moryke Fofana voor Emre Kılınç Samsunspor
80' Wissel Fenerbahçe Wissel Emre Mor voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
80' Wissel Samsunspor Wissel Osman Çelik voor Flavien Tait Samsunspor
84' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Okan Kocuk Samsunspor
87' Wissel Fenerbahçe Wissel Rade Krunić voor Fred Fenerbahçe
95' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Carlo Holse Samsunspor
91' Wissel Samsunspor Wissel Haluk Mustafa Tan voor Zeki Yavru Samsunspor
94' Wissel Samsunspor Wissel Yunus Emre Çift voor Taylan Antalyalı Samsunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Samsunspor
Opstellingen Fenerbahçe - Samsunspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.