Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor (2-3) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fenerbahçe het zaterdag 4 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 2-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Paul Onuachu, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Berat Ayberk Özdemir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee Nicolas Pépé zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Dusan Tadic zette Fenerbahçe even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Zorbay Küçük toegekende penalty wist te benutten. In de 78e minuut moest Fenerbahçe verder met een man minder, nadat Ismail Yüksek een tweede gele kaart kreeg. Na 87 minuten was het Dusan Tadic van Fenerbahçe de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 0-3 bleef. Het lukte Fenerbahçe na 90 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Dusan Tadic de 2-3 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Zorbay Küçük bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Fenerbahçe - Trabzonspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paul Onuachu met assist van Edin Višća Trabzonspor 0-1
32' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Samet Akaydin Fenerbahçe
48' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Irfan Can Egribayat Fenerbahçe
46' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Berat Ayberk Özdemir Trabzonspor 0-2
47' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Nicolas Pépé met assist van Abdülkadir Ömür Trabzonspor 0-3
52' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Eren Elmalı Trabzonspor
61' Penalty Fenerbahçe Penalty Dusan Tadic Fenerbahçe 1-3
62' Wissel Trabzonspor Wissel Anastasios Bakasetas voor Abdülkadir Ömür Trabzonspor
62' Wissel Trabzonspor Wissel Mahmoud Trezeguet voor Nicolas Pépé Trabzonspor
68' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Ismail Yüksek Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Samet Akaydin Fenerbahçe
73' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Destan voor Paul Onuachu Trabzonspor
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Miguel Crespo voor Miha Zajc Fenerbahçe
78' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Edin Višća Trabzonspor
78' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor Ismail Yüksek Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Müldür voor Edin Dzeko Fenerbahçe
80' Wissel Trabzonspor Wissel Jens Stryger Larsen voor Eren Elmalı Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel Taxiarchis Fountas voor Edin Višća Trabzonspor
81' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Anastasios Bakasetas Trabzonspor
81' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Ferdi Kadioglu Fenerbahçe
87' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist Dusan Tadic Fenerbahçe
89' Wissel Fenerbahçe Wissel Emre Mor voor Irfan Can Kahveci Fenerbahçe
96' VAR: Afgekeurd doelpunt Enis Destan Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Enis Destan Fenerbahçe
98' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Uğurcan Çakır Trabzonspor
92' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe
90' Penalty Fenerbahçe Penalty Dusan Tadic Fenerbahçe 2-3
96' Enis Destan Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Trabzonspor
Opstellingen Fenerbahçe - Trabzonspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.