Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Galatasaray het zondag 7 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Abdülkerim Bardakcı, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Şansalan, waardoor Galatasaray dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Galatasaray - Konyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Abdülkerim Bardakcı Galatasaray
51' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Nélson Oliveira Konyaspor
62' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Adil Demirbağ Konyaspor
63' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Abdülkerim Bardakcı met assist van Kerem Demirbay Galatasaray 1-0
63' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Francisco Calvo Konyaspor
71' Wissel Galatasaray Wissel Tetê voor Dries Mertens Galatasaray
74' Wissel Konyaspor Wissel Robert Murić voor Louka Prip Konyaspor
74' Wissel Konyaspor Wissel Ahmet Oğuz voor Oğulcan Ülgün Konyaspor
79' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Barış Alper Yılmaz Galatasaray
81' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Kaan Ayhan Galatasaray
83' Wissel Konyaspor Wissel Emrehan Gedikli voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
85' Wissel Galatasaray Wissel Kâzımcan Karataş voor Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
91' Wissel Konyaspor Wissel Yunus Malli voor Soner Dikmen Konyaspor
93' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Abdülkerim Bardakcı met assist van Eyüp Aydin Galatasaray 3-0
90' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Wilfried Zaha Galatasaray 2-0
91' Wissel Konyaspor Wissel Niko Rak voor Francisco Calvo Konyaspor
93' Wissel Galatasaray Wissel Efe Akman voor Halil Dervişoğlu Galatasaray
93' Wissel Galatasaray Wissel Eyüp Aydin voor Tanguy Ndombélé Galatasaray
93' Wissel Galatasaray Wissel Ali Turap Bülbül voor Kerem Demirbay Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Konyaspor
Opstellingen Galatasaray - Konyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Konyaspor

Galatasaray en Konyaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 17 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 20
Winst Konyaspor 3
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 2e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 16e plaats.