Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa (2-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 21 april 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa (2-0)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Alexandru Maxim, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Gaziantep F.K. vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arda Kızıldağ op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Gazişehir Gaziantep.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 1-0
33' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Arda Kızıldağ met assist van Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 2-0
40' Wissel Kasımpaşa Wissel Oğulcan Çağlayan voor Emre Gedik Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel Samuel Bastien voor Gökhan Gül Kasımpaşa
66' Wissel Kasımpaşa Wissel Rochinha voor Mamadou Fall Kasımpaşa
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Max Gradel voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Ogün Özçiçek voor M. Eskihellaç Gaziantep F.K.
86' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Thomas voor Haris Hajradinovic Kasımpaşa
86' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Ömürcan Artan voor Ertuğrul Ersoy Gaziantep F.K.
86' Wissel Kasımpaşa Wissel Julien Ngoy voor Nuno Da Costa Kasımpaşa
91' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Aliou Badji voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
91' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Janio Bikel voor Jamiro Monteiro Gaziantep F.K.
95' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Oğulcan Çağlayan Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa

Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Kasımpaşa favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gazişehir Gaziantep te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gazişehir Gaziantep. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 3
Winst Kasımpaşa 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 18e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 7e plaats.