Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Pendikspor (2-2) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 5 januari 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Gazişehir Gaziantep het vrijdag 5 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Pendikspor (2-2)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Pendikspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Denis Drăguş, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Gaziantep F.K. vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ogun Ozcicek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Pendikspor vervolgens op 2-1. Het was Erdem Özgenç die vanaf 11 meter wist te scoren in de 77e minuut.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Erencan Yardımcı de 2-2 maakte voor Pendikspor. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Pendikspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Denis Drăguş met assist van Mustafa Eskihellac Gaziantep F.K. 1-0
20' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Marius Şumudică Gaziantep F.K.
32' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Ogun Ozcicek Gaziantep F.K.
46' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Nuno Sequeira Pendikspor
49' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Ogun Ozcicek met assist van Alexandru Maxim Gaziantep F.K. 2-0
57' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Arnaud Lusamba Pendikspor
65' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Emre Taşdemir Pendikspor
65' Wissel Pendikspor Wissel Erdem Özgenç voor Serkan Asan Pendikspor
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Lazar Markovic Gaziantep F.K.
70' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Endri Çekiçi Pendikspor
75' Leandro Kappel Pendikspor
76' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Papy Djilobodji Gaziantep F.K.
77' Penalty Pendikspor Penalty Erdem Özgenç Pendikspor 2-1
80' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Erencan Yardımcı met assist van Gökcan Kaya Pendikspor 2-2
82' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Alpaslan Öztürk Pendikspor
82' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Gökcan Kaya Pendikspor
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Oğulcan Çağlayan voor Ogun Ozcicek Gaziantep F.K.
83' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Fredrik Midtsjø Pendikspor
85' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Brayan Riascos voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
90' Wissel Pendikspor Wissel Abdoulay Diaby voor Gökcan Kaya Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Pendikspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Pendikspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Marius Ninel Şumudică
Coach Ivo Ricardo Abreu Vieira
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Pendikspor

Gazişehir Gaziantep en Pendikspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gazişehir Gaziantep en Pendikspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Gazişehir Gaziantep 0
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 15e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.