Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Samsunspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 18 februari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Samsunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Samsunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Samsunspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Samsunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Ogun Ozcicek, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Samsunspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk Lubomir Satka die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 98e minuut moest Gaziantep F.K. verder met een man minder nadat Papy Djilobodji een rode kaart had gekregen. Het lukte Gazişehir Gaziantep in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Samsunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Samsunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' VAR: Afgekeurd doelpunt Marius Mouandilmadji Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Marius Mouandilmadji Samsunspor
48' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Aliou Badji voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Max Gradel voor Jamiro Monteiro Gaziantep F.K.
68' Wissel Samsunspor Wissel Soner Aydoğdu voor Taylan Antalyalı Samsunspor
68' Wissel Samsunspor Wissel Benito Raman voor Arbnor Muja Samsunspor
68' Wissel Samsunspor Wissel Ercan Kara voor Marius Mouandilmadji Samsunspor
70' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Ogun Ozcicek Gaziantep F.K.
72' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Aliou Badji Gaziantep F.K.
78' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Ömürcan Artan Gaziantep F.K.
79' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Deian Sorescu voor Marko Jevtovic Gaziantep F.K.
83' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt Ogun Ozcicek Gaziantep F.K. 1-0
87' Wissel Samsunspor Wissel Berhan Deniz voor Osman Çelik Samsunspor
92' Doelpunt Samsunspor Doelpunt Lubomir Satka Samsunspor 1-1
90' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Lazar Markovic voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
94' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Furkan Soyalp Gaziantep F.K.
94' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Flavien Tait Samsunspor
98' Gele kaart Samsunspor Gele kaart voor Alim Öztürk Samsunspor
98' Rode kaart Gaziantep F.K. Rode kaart voor Papy Djilobodji Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Samsunspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Samsunspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Samsunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Samsunspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.