Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (2-4) || Super Lig 2010/2011

Maandag 7 maart 2011 - 19:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Gençlerbirliği het maandag 7 maart 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Gençlerbirliği - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (2-4)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lugano. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Fenerbahçe dat via Alex dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Şam dacht na 25 minuten te scoren voor Gençlerbirliği, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Gençlerbirliği via H. Meric, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Fenerbahçe via M. Niang de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut scoorde André Santos namens Fenerbahçe. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - Fenerbahçe
2
4
LIVE Gençlerbirliği - Fenerbahçe 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Lugano Fenerbahçe
22' Penalty Fenerbahçe Penalty Alex Fenerbahçe
22' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Kulbilge Gençlerbirliği
25' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt O. Şam Gençlerbirliği
45' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt H. Meric Gençlerbirliği
57' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Jedinak voor S. Çalık Gençlerbirliği
60' Wissel Fenerbahçe Wissel Cristian voor I. Dia Fenerbahçe
63' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Niang Fenerbahçe
68' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt André Santos Fenerbahçe
71' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cristian Fenerbahçe
75' Wissel Gençlerbirliği Wissel E. Zec voor O. Delibalta Gençlerbirliği
78' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor André Santos Fenerbahçe
82' Wissel Gençlerbirliği Wissel Y. Öztekin voor H. Meric Gençlerbirliği
86' Wissel Fenerbahçe Wissel Daniel Güiza voor M. Niang Fenerbahçe
89' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Erkin voor O. Hurmacı Fenerbahçe
90' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Lugano Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Fenerbahçe
Opstellingen Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Gençlerbirliği en Fenerbahçe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 2 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 8 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.