Nabeschouwing Giresunspor - İstanbulspor (3-2) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 12:30 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het zaterdag 5 november 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Giresun Atatürk Stadyumu in Giresun.

Via de Giresunspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - İstanbulspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Sarper Barış Saka geëindigd in een 3-2 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door V. Ethemi, waarmee İstanbulspor met 0-1 de leiding nam. In de 30e minuut kreeg A. Mehremic van İstanbulspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor İstanbulspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Uludag namens Giresunspor in de 47e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 48e minuut was het Giresunspor dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Campuzano. Na 56 minuten werd de voorsprong voor Giresunspor vergroot nadat R. Mejia de 3-1 wist te scoren. İstanbulspor verkleinde in de 87e minuut de achterstand doordat J. Topalli de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sarper Barış Saka bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Giresunspor.

LIVE Giresunspor - İstanbulspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor A. Mehremic İstanbulspor
14' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor I. Yilmaz İstanbulspor
18' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt V. Ethemi met assist van J. Topalli İstanbulspor 0-1
30' Tweede gele kaart İstanbulspor Tweede gele kaart voor A. Mehremic İstanbulspor
38' Wissel İstanbulspor Wissel M. Yesil voor M. Sarikaya İstanbulspor
47' Doelpunt Giresunspor Doelpunt A. Uludag met assist van Serginho Giresunspor 1-1
46' Wissel İstanbulspor Wissel M. Ologo Inainfe voor I. Yilmaz İstanbulspor
46' Wissel Giresunspor Wissel R. Berisbek voor T. Ulvan Giresunspor
46' Wissel Giresunspor Wissel B. Kuwas voor G. Saglam Giresunspor
48' Doelpunt Giresunspor Doelpunt J. Campuzano met assist van B. Sainz Giresunspor 2-1
56' Doelpunt Giresunspor Doelpunt R. Mejia met assist van B. Kuwas Giresunspor 3-1
66' Wissel İstanbulspor Wissel S. Guri voor O. Berber İstanbulspor
66' Wissel İstanbulspor Wissel T. Aksu voor A. Yasar İstanbulspor
69' Wissel Giresunspor Wissel O. Caglayan voor R. Bajic Giresunspor
74' Wissel Giresunspor Wissel M. Akpinar voor B. Sainz Giresunspor
77' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor M. Yesil İstanbulspor
84' Wissel Giresunspor Wissel D. Can Davas voor J. Campuzano Giresunspor
87' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor O. Piri Giresunspor
87' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt J. Topalli İstanbulspor 3-2
92' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor O. Berber İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - İstanbulspor
Opstellingen Giresunspor - İstanbulspor
De opstellingen van Giresunspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.