Nabeschouwing Hatayspor - Antalyaspor (3-3) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 1 december 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Hatayspor het vrijdag 1 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor.

Via de Hatayspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Antalyaspor (3-3)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Hatayspor en Antalyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Carlos Strandberg, waarmee Hatayspor met 1-0 de leiding nam. Antalyaspor kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Erdogan Yesilyurt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Adam Buksa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antalyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kerim Alici de 2-2 maakte voor Hatayspor. Hatayspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van Guy-Marcelin Kilama: 3-2. In de 88e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Antalyaspor speler Adam Buksa. Na 104 minuten werd van Hatayspor met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Hatayspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yiğit Arslan bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Hatayspor - Antalyaspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Carlos Strandberg met assist van Didier Lamkel Zé Hatayspor 1-0
35' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Erdogan Yesilyurt met assist van Sam Larsson Antalyaspor 1-1
39' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Chandrel Massanga Hatayspor
40' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Volkan Demirel Hatayspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Jakub Kaluzinski  voor Erdal Rakip Antalyaspor
57' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Adam Buksa met assist van Bünyamin Balci Antalyaspor 1-2
62' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Kerim Alici Hatayspor 2-2
67' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Cengiz Demir Hatayspor
68' Wissel Antalyaspor Wissel Ramzi Safuri voor Sander van de Streek Antalyaspor
69' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Veysel Sari Antalyaspor
71' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Guy-Marcelin Kilama met assist van Faouzi Ghoulam Hatayspor 3-2
75' Wissel Antalyaspor Wissel Ufuk Akyol  voor Bünyamin Balci Antalyaspor
75' Wissel Antalyaspor Wissel Britt Assombalonga voor Dario Saric Antalyaspor
75' Wissel Hatayspor Wissel Giorgi Aburjania voor Ömer Faruk Beyaz Hatayspor
75' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Carlos Strandberg Hatayspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel Zymer Bytyqi voor Naldo Antalyaspor
83' Wissel Hatayspor Wissel Burak Bekaroglu voor Faouzi Ghoulam Hatayspor
88' Penalty Antalyaspor Penalty Adam Buksa Antalyaspor 3-3
95' Wissel Hatayspor Wissel Görkem Saglam voor Chandrel Massanga Hatayspor
103' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Ramzi Safuri Antalyaspor
104' Rode kaart Hatayspor Rode kaart voor Hatayspor
95' Wissel Hatayspor Wissel Armin Hodzic voor Rigoberto Rivas Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Antalyaspor
Opstellingen Hatayspor - Antalyaspor
De opstellingen van Hatayspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Nuri Şahin
Voorbeschouwing Hatayspor - Antalyaspor

Hatayspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yiğit Arslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 3 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 3
Winst Antalyaspor 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 10e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 7e plaats.