Nabeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep (0-0) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 10 januari 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Hatayspor het woensdag 10 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep.

Via de Hatayspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Hatayspor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Hatayspor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Hatayspor, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ümit Öztürk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hatayspor - Gazişehir Gaziantep 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Hatayspor Wissel Renat Dadashov voor Giorgi Aburjania Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel Faouzi Ghoulam voor Kerim Alici Hatayspor
51' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Ömer Faruk Beyaz Hatayspor
63' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Guy-Marcelin Kilama Hatayspor
66' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Lazar Markovic voor Mustafa Eskihellac Gaziantep F.K.
70' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Rigoberto Rivas Hatayspor
70' Wissel Hatayspor Wissel Didier Lamkel Zé voor Carlos Strandberg Hatayspor
75' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Renat Dadashov Hatayspor
79' Wissel Hatayspor Wissel Armin Hodzic voor Fisayo Dele-Bashiru Hatayspor
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Brayan Riascos voor Denis Drăguş Gaziantep F.K.
93' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Furkan Soyalp voor Alexandru Maxim Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Hatayspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Hatayspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep

Hatayspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 3 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hatayspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 1
Winst Gazişehir Gaziantep 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 15e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 14e plaats.