Nabeschouwing Hatayspor - Pendikspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Hatayspor het zaterdag 13 januari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Pendikspor.

Via de Hatayspor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Pendikspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Hatayspor en Pendikspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Rigoberto Rivas, waarmee Hatayspor met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Pendikspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk Leandro Kappel die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hatayspor - Pendikspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Faouzi Ghoulam Hatayspor
47' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Rigoberto Rivas met assist van Guy-Marcelin Kilama Hatayspor 1-0
61' Wissel Pendikspor Wissel Óscar Romero voor Abdoulay Diaby Pendikspor
61' Wissel Pendikspor Wissel Thuram voor Emre Taşdemir Pendikspor
63' Wissel Hatayspor Wissel Didier Lamkel Zé voor Renat Dadashov Hatayspor
64' Wissel Hatayspor Wissel Fisayo Dele-Bashiru voor Ömer Faruk Beyaz Hatayspor
72' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Alpaslan Öztürk Pendikspor
76' Wissel Hatayspor Wissel Kerim Alici voor Kamil Ahmet Cörekci Hatayspor
76' Wissel Hatayspor Wissel Burak Bekaroglu voor Guy-Marcelin Kilama Hatayspor
80' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Fisayo Dele-Bashiru Hatayspor
81' Wissel Hatayspor Wissel Rayane Aabid voor Görkem Saglam Hatayspor
85' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Serkan Asan Pendikspor
85' Wissel Pendikspor Wissel Erdem Özgenç voor İbrahim Akdağ Pendikspor
86' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Erce Kardesler Hatayspor
88' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Nikola Maksimovic Hatayspor
94' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Leandro Kappel Pendikspor 1-1
97' Wissel Pendikspor Wissel Endri Çekiçi voor Halil Akbunar Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Pendikspor
Opstellingen Hatayspor - Pendikspor
De opstellingen van Hatayspor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ivo Ricardo Abreu Vieira
Voorbeschouwing Hatayspor - Pendikspor

Hatayspor en Pendikspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Muhammet Ali Metoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Pendikspor in de Super Lig vond plaats op 12 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pendikspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 1
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 16e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.