Nabeschouwing Karabükspor - Manisaspor (2-1) || Super Lig 2010/2011

Zondag 15 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Super Lig 2010/2011 neemt Karabükspor het zondag 15 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Manisaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı (Karabük) in Karabük.

Via de Karabükspor - Manisaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Manisaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Manisaspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Karabükspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Karabükspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Emenike. Helaas voor Karabükspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Karabükspor dat via E. Angelov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kahê dacht na 90 minuten te scoren voor Manisaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Karabükspor - Manisaspor
2
1
LIVE Karabükspor - Manisaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Manisaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor N. Caliskan Manisaspor
47' Doelpunt Karabükspor Doelpunt E. Emenike Karabükspor
56' Wissel Manisaspor Wissel I. Promise voor N. Caliskan Manisaspor
61' Wissel Karabükspor Wissel F. Elmas voor F. Ceylan Karabükspor
73' Wissel Karabükspor Wissel E. Angelov voor E. Emenike Karabükspor
75' Wissel Manisaspor Wissel Y. Gökoğlan voor G. Emreciksin Manisaspor
77' Wissel Manisaspor Wissel S. Ozgur voor N. Dică Manisaspor
79' Doelpunt Karabükspor Doelpunt E. Angelov Karabükspor
81' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor Tozo Karabükspor
82' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor M. Çogum Karabükspor
82' Wissel Karabükspor Wissel H. Soyler voor F. Cernat Karabükspor
89' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor J. Simpson Manisaspor
90' Doelpunt Manisaspor Doelpunt Kahê Manisaspor
90' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor B. Özsaraç Manisaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Manisaspor
Opstellingen Karabükspor - Manisaspor

Voorbeschouwing Karabükspor - Manisaspor

Karabükspor en Manisaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Karabükspor en Manisaspor elkaar treffen in de Super Lig.