Nabeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe (3-4) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kayserispor het woensdag 20 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe (3-4)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 3-4 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Cengiz Ünder, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michy Batshuayi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Kayserispor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Olivier Kemen.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat Michy Batshuayi de 1-3 wist te scoren. In de 56e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Kayserispor speler Mame Thiam. In de 73e minuut was het Miguel Cardoso die Kayserispor weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Fenerbahçe aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd Michy Batshuayi die in de 79e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand. Na 98 minuten moest Fred van Fenerbahçe van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Fenerbahçe de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. Na 90 minuten kreeg ook Mert Hakan Yandas van Fenerbahçe een tweede gele kaart van de scheidsrechter, waardoor deze het veld vroegtijdig moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Zorbay Küçük bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Kayserispor - Fenerbahçe 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cengiz Ünder met assist van Fred Fenerbahçe 0-1
36' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ali Karimi Kayserispor
40' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Michy Batshuayi met assist van Cengiz Ünder Fenerbahçe 0-2
49' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Olivier Kemen Kayserispor 1-2
50' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Michy Batshuayi Fenerbahçe 1-3
56' Penalty Kayserispor Penalty Mame Thiam Kayserispor 2-3
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alexander Djiku Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
73' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Miguel Cardoso met assist van Mame Thiam Kayserispor 3-3
73' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King voor Dusan Tadic  Fenerbahçe
76' Alexander Djiku Fenerbahçe
79' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané  voor Miguel Cardoso Kayserispor
79' Penalty Fenerbahçe Penalty Michy Batshuayi Fenerbahçe 3-4
79' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Aylton Boa Morte Kayserispor
80' Wissel Kayserispor Wissel Ramazan Civelek voor Ali Karimi Kayserispor
81' Wissel Fenerbahçe Wissel Jayden Oosterwolde voor Serdar Aziz Fenerbahçe
87' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
89' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Hakan Yandas voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
90' Wissel Fenerbahçe Wissel Umut Nayir  voor Michy Batshuayi Fenerbahçe
94' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Majid Hosseini Kayserispor
97' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fred Fenerbahçe
97' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Mert Hakan Yandas Fenerbahçe
98' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor Fred Fenerbahçe
101' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor Mert Hakan Yandas Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Fenerbahçe
Opstellingen Kayserispor - Fenerbahçe
De opstellingen van Kayserispor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe

Kayserispor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 20 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Kayserispor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 8
Winst Fenerbahçe 20
Gelijkspel 6
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 4e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 1e plaats.