Nabeschouwing Kayserispor - Hatayspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kayserispor het zondag 10 maart 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Hatayspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Kayserispor en Hatayspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hatayspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Doğukan Sinik. Kayserispor kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Mehdi Bourabia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 76e minuut moest Kayserispor verder met een man minder nadat Arif Kocaman een rode kaart had gekregen. Het lukte Hatayspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Kayserispor - Hatayspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Doğukan Sinik met assist van Abdulkadir Parmak Hatayspor 0-1
16' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Doğukan Sinik Hatayspor
23' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Mehdi Bourabia met assist van Duckens Nazon Kayserispor 1-1
66' Wissel Hatayspor Wissel Ömer Faruk Beyaz voor Doğukan Sinik Hatayspor
66' Wissel Hatayspor Wissel Renat Dadashov voor Halil Dervişoğlu Hatayspor
66' Wissel Hatayspor Wissel Joelson Fernandes voor Abdulkadir Parmak Hatayspor
66' Wissel Hatayspor Wissel Görkem Saglam voor Rui Pedro Hatayspor
69' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Burak Yilmaz Hatayspor
69' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. B. Yilmaz Hatayspor
71' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Miguel Cardoso Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ramazan Civelek Kayserispor
76' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor Arif Kocaman Kayserispor
76' Wissel Kayserispor Wissel Otabek Shukurov voor Ramazan Civelek Kayserispor
79' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Gökhan Sazdağı Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel Joseph Attamah voor Ali Karimi Kayserispor
82' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Mehdi Boudjemaa Hatayspor
87' Wissel Hatayspor Wissel Carlos Strandberg voor Mehdi Boudjemaa Hatayspor
88' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Duckens Nazon Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel Hasan Ali Kaldırım voor Miguel Cardoso Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Hatayspor
Opstellingen Kayserispor - Hatayspor
De opstellingen van Kayserispor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Burak Yılmaz
Voorbeschouwing Kayserispor - Hatayspor

Kayserispor en Hatayspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 27 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Hatayspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 5
Winst Hatayspor 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 12e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 17e plaats.