Nabeschouwing Konyaspor - Fatih Karagümrük (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 14:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het zondag 5 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Fatih Karagümrük (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Konyaspor en Fatih Karagümrük geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Güven Yalçın, waarmee Fatih Karagümrük met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Sokol Cikalleshi in de 97e minuut zorgde er even later voor dat Konyaspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Konyaspor - Fatih Karagümrük 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Konyaspor Wissel Yasir Subaşı voor Guilherme Haubert Sityá Konyaspor
42' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Francisco Calvo Konyaspor
42' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Güven Yalçın Fatih Karagümrük
43' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
45' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Adil Demirbağ Konyaspor
46' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Güven Yalçın met assist van Can Keleş Fatih Karagümrük 0-1
63' Wissel Konyaspor Wissel Oğulcan Ülgün voor Steven​ NZonzi Konyaspor
63' Wissel Konyaspor Wissel Robert Murić voor Louka Prip Konyaspor
76' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Stefano Sturaro voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
76' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Ryan Mendes voor Nazim Sangaré  Fatih Karagümrük
78' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Ryan Mendes Fatih Karagümrük
83' Wissel Konyaspor Wissel Uğurcan Yazğılı voor Ahmet Oğuz Konyaspor
84' Wissel Konyaspor Wissel Nélson Oliveira voor Soner Dikmen Konyaspor
84' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Serdar Dursun voor Güven Yalçın Fatih Karagümrük
84' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Otabek Shukurov voor Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
89' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Kerem Atakan Kesgin voor Can Keleş Fatih Karagümrük
97' Penalty Konyaspor Penalty Sokol Cikalleshi Konyaspor 1-1
96' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Davide Biraschi Fatih Karagümrük
90' Sokol Cikalleshi Konyaspor
101' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Munir Mercan Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Konyaspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Konyaspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alparslan Erdem
Voorbeschouwing Konyaspor - Fatih Karagümrük

Konyaspor en Fatih Karagümrük treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Fatih Karagümrük in de Super Lig vond plaats op 3 juni 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als Fatih Karagümrük wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 2
Winst Fatih Karagümrük 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Fatih Karagümrük terugvinden op de 13e plaats.