Nabeschouwing Konyaspor - Pendikspor (1-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het zaterdag 21 oktober 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Pendikspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Pendikspor is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 1-2 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Marlos Moreno, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Pendikspor kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Erencan Yardımcı, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Erdem Özgenç dacht na 81 minuten te scoren voor Pendikspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Pendikspor.

LIVE Konyaspor - Pendikspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Halil Akbunar Pendikspor
46' Wissel Pendikspor Wissel Arnaud Lusamba voor Óscar Romero Pendikspor
49' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Marlos Moreno met assist van Guilherme Haubert Sityá Konyaspor 1-0
57' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ahmet Oğuz Konyaspor
59' Wissel Pendikspor Wissel Abdoulay Diaby voor Endri Çekiçi Pendikspor
59' Wissel Pendikspor Wissel Erencan Yardımcı voor Ahmed Hassan Pendikspor
60' Wissel Konyaspor Wissel Bruno Paz voor Steven​ NZonzi Konyaspor
60' Wissel Konyaspor Wissel Oğulcan Ülgün voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
64' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Erencan Yardımcı Pendikspor 1-1
69' Wissel Konyaspor Wissel Nélson Oliveira voor Louka Prip Konyaspor
69' Wissel Konyaspor Wissel Gökhan Töre voor Soner Dikmen Konyaspor
74' Wissel Pendikspor Wissel Gökcan Kaya voor Halil Akbunar Pendikspor
77' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Soner Dikmen Pendikspor
78' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Gökcan Kaya Pendikspor
81' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Erdem Özgenç Pendikspor
88' Wissel Pendikspor Wissel Abdoulay Diaby voor Arnaud Lusamba Pendikspor 1-2
93' Wissel Pendikspor Wissel Serkan Asan voor Erdem Özgenç Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Pendikspor
Opstellingen Konyaspor - Pendikspor
De opstellingen van Konyaspor en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Pendikspor

Konyaspor en Pendikspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Pendikspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Konyaspor 0
Winst Pendikspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 14e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 18e plaats.