Nabeschouwing Konyaspor - Trabzonspor (1-3) || Super Lig 2023/2024

Woensdag 3 april 2024 - 19:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het woensdag 3 april 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Trabzonspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Mahmoud Trezeguet, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 59e minuut voor dat Trabzonspor via Edin Višća op 0-2 kwam te staan. In de 79e minuut wist Konyaspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Steven Nzonzi.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat Taxiarchis Fountas de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Trabzonspor.

LIVE Konyaspor - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Mahmoud Trezeguet met assist van Thomas Meunier Trabzonspor 0-1
47' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Oğulcan Ülgün Konyaspor
49' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Eren Elmalı Trabzonspor
54' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Uğurcan Çakır Trabzonspor
59' Penalty Trabzonspor Penalty Edin Višća Trabzonspor 0-2
62' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Berat Özdemir Trabzonspor
67' Wissel Konyaspor Wissel Valon Ethemi voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
67' Wissel Konyaspor Wissel Bouly Junior Sambou voor Alassane Ndao Konyaspor
67' Wissel Konyaspor Wissel Marlos Moreno voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
74' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Bozok voor Mahmoud Trezeguet Trabzonspor
75' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Teenage Hadebe Konyaspor
77' Wissel Konyaspor Wissel Cebrail Karayel voor Filip Damjanovic  Konyaspor
79' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Steven Nzonzi met assist van Valon Ethemi Konyaspor 1-2
80' Wissel Trabzonspor Wissel Joaquín Fernández voor Nicolas Pépé Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel Taxiarchis Fountas voor Edin Višća Trabzonspor
81' Wissel Konyaspor Wissel Anderson Niangbo voor Soner Dikmen  Konyaspor
89' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Taxiarchis Fountas Trabzonspor 1-3
94' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Uğurcan Yazğılı Konyaspor
92' Wissel Trabzonspor Wissel Mislav Oršić voor Umut Günes Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Trabzonspor
Opstellingen Konyaspor - Trabzonspor
De opstellingen van Konyaspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Konyaspor - Trabzonspor

Konyaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 10 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 14 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Konyaspor. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 8
Winst Trabzonspor 14
Gelijkspel 9
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 3e plaats.