Nabeschouwing Pendikspor - Adana Demirspor (2-1) || Super Lig 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zondag 4 februari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Adana Demirspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Abdoulay Diaby, waarmee Pendikspor met 1-0 de leiding nam. Pendikspor vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Umut Nayir  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut moest Pendikspor verder met een man minder nadat Halil Akbunar een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Nani namens Adana Demirspor in de 100e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu, waardoor Pendikspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Pendikspor - Adana Demirspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Abdoulay Diaby met assist van Mame Thiam Pendikspor 1-0
22' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Umut Nayir  met assist van Mame Thiam Pendikspor 2-0
43' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Halil Akbunar Pendikspor
44' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Hikmet Karaman Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Tayfun Aydoğan voor Yusuf Barasi Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Abdurrahim Dursun voor Mootaz Nourani Adana Demirspor
62' Wissel Pendikspor Wissel Welinton voor Abdoulay Diaby Pendikspor
66' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Joher Khadim Rassoul Pendikspor
67' Wissel Adana Demirspor Wissel Ozan Demirbag voor Nabil Alioui Adana Demirspor
67' Wissel Adana Demirspor Wissel Nani voor Abat Aymbetov Adana Demirspor
70' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Édouard Michut Adana Demirspor
72' Rode kaart Pendikspor Rode kaart voor Halil Akbunar Pendikspor
77' Wissel Pendikspor Wissel Endri Cekici voor Umut Nayir  Pendikspor
77' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Fredrik Midtsjø Pendikspor
78' Wissel Adana Demirspor Wissel Dorukhan Toköz voor Emre Akbaba Adana Demirspor
88' Wissel Pendikspor Wissel Murat Akça voor Mame Thiam Pendikspor
100' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Nani met assist van Tayfun Aydoğan Adana Demirspor 2-1
91' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Umut Nayir  Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Adana Demirspor
Opstellingen Pendikspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Pendikspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Ivo Ricardo Abreu Vieira
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Pendikspor - Adana Demirspor

Pendikspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pendikspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 16 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Adana Demirspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pendikspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pendikspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Pendikspor 0
Winst Adana Demirspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 18e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 9e plaats.