Nabeschouwing Pendikspor - Besiktas (4-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zaterdag 20 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Besiktas (4-0)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 4-0 overwinning voor Pendikspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Pendikspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Umut Nayir . Pendikspor vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Halil Akbunar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Pendikspor, waarmee Mame Thiam zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Pendikspor in de 82e minuut, nadat Nuno Sequeira de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Pendikspor.

LIVE Pendikspor - Besiktas 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Umut Nayir  met assist van Mame Thiam Pendikspor 1-0
21' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Umut Nayir  Pendikspor
23' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Demir Ege Tıknaz Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Rachid Ghezzal voor Demir Ege Tıknaz Beşiktaş
56' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Onur Bulut Beşiktaş
66' Wissel Beşiktaş Wissel Jackson Muleka voor Cenk Tosun Beşiktaş
66' Wissel Beşiktaş Wissel Ante Rebić voor Semih Kilicsoy Beşiktaş
70' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Halil Akbunar met assist van Erencan Yardımcı Pendikspor 2-0
73' Wissel Pendikspor Wissel Endri Cekici voor Erencan Yardımcı Pendikspor
74' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Mame Thiam met assist van Halil Akbunar Pendikspor 3-0
82' Doelpunt Pendikspor Doelpunt Nuno Sequeira met assist van Halil Akbunar Pendikspor 4-0
86' Wissel Pendikspor Wissel Murat Akça voor Alpaslan Öztürk Pendikspor
86' Wissel Pendikspor Wissel Thuram voor Umut Nayir  Pendikspor
86' Wissel Beşiktaş Wissel Necip Uysal voor Tayfur Bingöl Beşiktaş
95' Wissel Pendikspor Wissel Leandro Kappel voor Mame Thiam Pendikspor
95' Wissel Pendikspor Wissel Abdoulay Diaby voor Halil Akbunar Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Besiktas
Opstellingen Pendikspor - Besiktas
De opstellingen van Pendikspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Voorbeschouwing Pendikspor - Besiktas

Pendikspor en Besiktas treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pendikspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 20 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Pendikspor 0
Winst Besiktas 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 19e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.