Nabeschouwing Pendikspor - Galatasaray (0-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 17:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Pendikspor het zaterdag 2 december 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Pendik Stadyumu in İstanbul.

Via de Pendikspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pendikspor - Galatasaray (0-2)

Het Super Lig duel tussen Pendikspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Cédric Bakambu, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hakim Ziyech op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Galatasaray.

LIVE Pendikspor - Galatasaray 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pendikspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Lucas Torreira Galatasaray
46' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Sérgio Oliveira Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel Barış Alper Yılmaz voor Kâzımcan Karataş Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel Dries Mertens voor Tetê Galatasaray
64' Wissel Galatasaray Wissel Cédric Bakambu voor Sérgio Oliveira Galatasaray
69' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Cédric Bakambu Galatasaray 0-1
74' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Josip Vuković Pendikspor
77' Wissel Pendikspor Wissel Abdoulay Diaby voor Óscar Romero Pendikspor
77' Wissel Pendikspor Wissel Endri Çekiçi voor Gökcan Kaya Pendikspor
78' Wissel Galatasaray Wissel Kerem Demirbay voor Kaan Ayhan Galatasaray
82' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Hakim Ziyech met assist van Lucas Torreira Galatasaray 0-2
83' Wissel Galatasaray Wissel Tanguy Ndombélé voor Hakim Ziyech Galatasaray
83' Wissel Pendikspor Wissel Thuram voor Halil Akbunar Pendikspor
91' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Endri Çekiçi Pendikspor
95' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Sacha Boey Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Pendikspor - Galatasaray
Opstellingen Pendikspor - Galatasaray
De opstellingen van Pendikspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pendikspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pendikspor - Galatasaray

Pendikspor en Galatasaray treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pendikspor en Galatasaray elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Pendikspor 0
Winst Galatasaray 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Pendikspor op een 16e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 2e plaats.